En dag fylld med glädje: Sommaravslutning i Hagaparken

På Omvida's sommaravslutning samlades familjehem, barn och konsulenter för en oförglömlig dag i parken.

För några veckor sedan, under strålande sol och blå himmel, samlades vi på Omvida för en sommaravslutning utöver det vanliga. För oss var det inte bara ett tillfälle att njuta av det fantastiska vädret, utan även att stärka banden och relationerna med alla involverade i vår familjehemsverksamhet.

Våra familjehem, deras egna biologiska barn, de placerade barnen, och vi - familjehemskonsulenterna, hade samlats i en av de vackraste parkerna i staden. På menyn stod en traditionell picknick – men dagen var allt annat än traditionell.

Dagen var fylld med skratt, glädje och sammanhållning.Vårt primära mål var att alla skulle känna sig välkomna och uppskattade. Vi ville skapa en miljö där vi alla kunde slappna av, lära känna varandra bättre och bara ha roligt tillsammans. Och vi kan stolt säga att vi lyckades!

Barnens skratt ekade genom parken när de sprang runt och lekte, oavsett om de deltog i vårt brännbollsspel eller bara njöt av friheten att springa omkring på gräsmattan. Deras glädje var smittsam och lyste uppdagen ännu mer.

Familjehemmen bytte erfarenheter och tips, stärktes i sina roller och fick tillfälle att interagera i en avspänd och informell miljö. Vi, som familjehemskonsulenter, fick också chansen att lära känna alla på ett djupare plan.

Denna sommaravslutning var mer än bara en dag i parken.Det var en påminnelse om hur värdefullt och meningsfullt vårt arbete är. Att se alla dessa individer – barn och familjer – samlade tillsammans, glada och engagerade, var en påminnelse om varför vi gör det vi gör.

På Omvida arbetar vi som ett sammansvetsat team. Vi tror på att stötta varandra, att ha kul tillsammans och att alltid sträva efter att göra det bästa för barnen vi stödjer.

Vår sommaravslutning var bara en av många stunder vi delar tillsammans. Vi ser fram emot att skapa ännu fler minnen, att växa tillsammans, och att fortsätta att göra en positiv skillnad i våra barns liv.

Om du överväger att bli ett familjehem och är intresserad av att bli en del av Omvidas familjehemsverksamhet, vill vi verkligen höra från dig. Vi är ständigt på utkik efter engagerade individer och familjer som är redo att öppna sina hjärtan och sina hem.

Tillsammans kan vi skapa ännu fler minnesvärda stunder och sprida glädje till barn som behöver det. Det är kärnan i vad vi på Omvida strävar efter att åstadkomma.

Artikelbild
Nyhetsbild

Omvida Talks - Hur du skapar förutsättningar för en god vård och omsorg av NPF

Omvida bjuder in till ett samtal om neuropsykiatriska funktionsstörningar (NPF) med experten Jeanette Johansson- Åhnmark.

Pil för att indikera länk
Nyhetsbild

Reflektioner kring SVT:s dokumentärserie Bokstavsbarn

I programmet får vi ta del av föräldrarnas perspektiv i möten med myndigheter. Möten som präglas av hopp, men tyvärr också av maktlöshet.

Pil för att indikera länk
Nyhetsbild

Adhd och autism - alla är olika.

Vi reflekterar kring ett poddavsnitt där Anna Malcus och Charlotte Boqvist diskuterar fördomarna kring ADHD och autism.

Pil för att indikera länk
Omvida logo

Kontakta oss

Till dig som vill ha mer information om våra verksamheter, slå oss en signal eller kontakta oss genom formuläret här till höger.

Kontaktformulär
Tack för ditt meddelande. Vi återkommer inom kort.
Något gick fel. Var snäll och ladda om sidan och försök igen.