Daglig Verksamhet

För dig som vill skapa

Tycker du om eller är intresserad av att jobba med eget skapande? Då är Omvidas daglig verksamhet något för dig! Hos oss får du arbeta med skapande i olika former och material, exempelvis måleri, teckning, mosaik eller återbruk av material. Skapandet görs i nära samarbete med vår kunniga personal/pedagoger som har rätt erfarenhet och kompetens för att kunna ge stöd, god service och omvårdnad.

Daglig Verksamhet bild


Om du har fler frågor kring Daglig Verksamhet är du välkommen att kontakta oss via knappen nedan

Kontakta oss
Hur får jag plats på ett boende eller daglig verksamhet?
Pil för att öppna FAQ
Vad erbjuder Omvida för stöd för individer med funktionsnedsättning?
Pil för att öppna FAQ

Omvida erbjuder LSS-boende och daglig verksamhet enligt § 9.8, 9.9, 9.10 för personkrets 1, för personer med utvecklingsstörning, autism och autismliknande tillstånd.

Våra moderna och miljöcertifierade lokaler på Disas väg 2A och 2B i Kallfors finns konstateljeer och utrymmen som kan användas för utställningar. Omvidas daglig verksamhet inriktar sig mot ett kreativt och eget skapande med målet om att främja personlig utveckling och delaktighet.

Insatsen syftar till att utveckla individens möjligheter till arbete på kortare eller  längre sikt. Den dagliga verksamheten utgår från den egna personens specifika förutsättningar, drömmar och önskemål. Genom Omvidas daglig verksamhet ges möjligheter till en stimulerande och meningsfull sysselsättning och gemenskap efter den enskildes önskemål.

Omvida logo

Kontakta oss

Till dig som vill ha mer information om våra verksamheter, slå oss en signal eller kontakta oss genom formuläret här till höger.

Kontaktformulär
Tack för ditt meddelande. Vi återkommer inom kort.
Något gick fel. Var snäll och ladda om sidan och försök igen.