Här på Omvida är vi alltid intresserade av att växa, se om det finns något som passar just dig?

Enhetschef LSS Järna - Omvida
Pil för att öppna FAQ
Öppen Ansökan
Pil för att öppna FAQ

Studenter, se hit!

Att jobba hos Omvida innebär en mängd möjligheter, ett stort ansvar och framför allt möjligheten att göra skillnad. Vi omger dig med kompetenta kollegor som du kan lära dig av och växa tillsammans med.

Vi är alltid intresserade av engagerade medarbetare med rätt utbildning i ryggsäcken. Speciellt er som utbildar er till socionom, socialpedagog, psykolog eller annan beteendevetenskaplig eller pedagogisk högskoleutbildning. Genom att kombinera engagemang, rätt kompetens och ödmjukhet vill Omvida skapa morgondagens vårdlösningar och bidra till livskvalitet.

Bild på omvida team

Bli en del av Team Omvida!

Vill du vara med och göra skillnad där det behövs som mest och ha väldigt roligt under tiden? Här ser du när vi söker nya medarbetare för specifika uppdrag. Vi vill alltid komma i kontakt med kompetenta och motiverade talanger. Är du allmänt intresserad, välkommen att höra av dig till oss via intresseanmälan nedan.

Omvida logo

Till dig som vill ha mer information om våra verksamheter, slå oss en signal eller kontakta oss genom formuläret här till höger.

Kontaktformulär
Tack för ditt meddelande. Vi återkommer inom kort.
Något gick fel. Var snäll och ladda om sidan och försök igen.