Våra miljövänliga fastigheter

Omvidas servicebostäder är modernt utformade och byggda med individen i centrum för att skapa bästa möjliga liv för den enskilde. Samtliga lägenheter är tillgänglighet- och handikappanpassade.

Vad erbjuder vi?


I Kallfors utanför Södertälje finns kanske Sveriges mest miljövänliga LSS-boende. Att kunna erbjuda servicebostäder för vuxna som ger den enskilde rätt förutsättningar att blomstra och samtidigt bidra till en mer hållbar miljö är något som vi på Omvida är väldigt stolta över att erbjuda.

Omvida kontor

Om du har fler frågor kring fastigheterna är du välkommen att kontakta oss via knappen nedan

Kontakta oss
Hur stora är lägenheterna och hur är de utrustade?
Pil för att öppna FAQ
Vad är hyran? Behöver jag ha en egen hemförsäkring?
Pil för att öppna FAQ
Finns det gemensamma utrymmen?
Pil för att öppna FAQ
Finns det trädgårdsutrymmen utanför fastigheterna?
Pil för att öppna FAQ

Fastigheten utanför Södertälje består av enskilda lägenheter, gemensamhetsytor samt personalutrymmen. Lägenheterna är modernt utformade med öppna planlösningar, gott ljusinsläpp och välanpassade för den berörda målgruppen. Standarden i våra lägenheter hög och är utrustade med modernt kök inklusive rostfria vitvaror, anpassad smart-tv, golvvärme, samtliga rum är handikappanpassade hygienrum där tvättmaskin med torktumlare ingår.

Gemensamhetsytor inkluderar kök för gemensamma måltider för de som så önskar och utrymmen för gemensamma aktiviteter. Fastigheterna har även en stor terrass för aktiviteter och på gården finns även en vinterträdgård som kan nyttjas året runt. Fastighetens konstruktion är banbrytande och består av enbart av trä och luft, vilket ger stora vinster för klimat- och miljö. Inga giftiga material eller plastprodukter har använts under byggandet.Området består av både småhus och flerfamiljsfastigheter. Östra Kallfors är ett område nära både till skog och sjö. Närheten till Södertälje gör våra fastigheter till en mycket attraktivt plats att bo på.

Omvida logo

Kontakta oss

Till dig som vill ha mer information om våra verksamheter, slå oss en signal eller kontakta oss genom formuläret här till höger.

Kontaktformulär
Tack för ditt meddelande. Vi återkommer inom kort.
Något gick fel. Var snäll och ladda om sidan och försök igen.